Maria și Lucian – 20 mai 2017

_DSC8520-2

Nu pot împărtăși cu voi aceste clipe fără să-mi aduc aminte semnele care au prevestit această zi minunată ..

– Îți mai aduci aminte, Maria? Îți aduci aminte cum, în ultimii ani, la cele trei evenimente pe care le-am fotografiat și la care voi, dragilor, ați fost părtași trup și suflet, încheierea acestora te-a gasit, de fiecare dată, având în mâini buchetul miresei, buchet prins cu trudă? Recunosc că aceste amintiri sunt unice și situate în același cufăr cu o altă amintire dragă mie în care, la finalul unui alt eveniment minunat, bunica miresei a reușit să prindă de nu mai puțin de trei ori, în ciuda fetelor cochete participante, buchetul mult râvnit de doritoare :))))

Așadar, semnele prevestitoare au avut un final fericit  la care echipa noastră a fost mândră să vă fie alături. La mulți ani împliniți și fericiți împreună, vă dorim!

Echipa „Clipe și Emoții”

Article by Dorin Balanescu

Îmi plac persoanele care se implică cu trup și suflet într-un proiect fotografic, oamenii serioși și cu bun simț, oamenii care, îndiferent de banii pe care îi au în buzunare știu să facă diferența de calitate și ofertă care, atunci când nu știu – întreabă, iar atunci când nu mai pot – cer ajutorul. Ajutorul meu ca fotograf, ajutorul meu ca om, ajutorul meu ca prieten!

Comments: no replies

Join in: leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.