Image

20 august 2017

2017 fu anul plin de momente minunate petrecute alături de ființe dragi mie, încă de pe cand mi-au fost elevi!

Elegantă  și cu adevărat prințesă în purtare, radiind lumină și fericire  Violeta, împreună cu alesul ei, Mihai, două suflete pline de viață alături de care am petrecut clipe memorabile!

(mai multe fotografii aici)

 

Image

19 august 2017

A & A … două suflete zâmbărețe și puse pe șotii, două suflete minunate – rasă pură de oameni liberi, cu mult bun-simț și de cuvânt. Cum să nu-i îndrăgești și să ți-i dorești în preajmă?

Image

Andreea & Dan Florin – 15 iulie 2017

Ce spui? Ce senzație te-ar încerca să poți fi fotograful fostei tale eleve (una dintre cele mai conștiincioase  căreia i-ai mai  fost și diriginte)? În ultimii doi ani, am avut placerea să fiu alături de foștii mei elevi, de fiecare dată în postura de fotograf și nu de diriginte ori profesor de Ed. fizică și Sport. Credeți-mă! Emoții și sentimente mai profunde, bucurie și împlinire mai adevărată nici că am trăit! Toate la un loc și din belsug!!

Image

Maria și Lucian – 20 mai 2017

Nu pot împărtăși cu voi aceste clipe fără să-mi aduc aminte semnele care au prevestit această zi minunată ..

– Îți mai aduci aminte, Maria? Îți aduci aminte cum, în ultimii ani, la cele trei evenimente pe care le-am fotografiat și la care voi, dragilor, ați fost părtași trup și suflet, încheierea acestora te-a gasit, de fiecare dată, având în mâini buchetul miresei, buchet prins cu trudă? Recunosc că aceste amintiri sunt unice și situate în același cufăr cu o altă amintire dragă mie în care, la finalul unui alt eveniment minunat, bunica miresei a reușit să prindă de nu mai puțin de trei ori, în ciuda fetelor cochete participante, buchetul mult râvnit de doritoare :))))

Așadar, semnele prevestitoare au avut un final fericit  la care echipa noastră a fost mândră să vă fie alături. La mulți ani împliniți și fericiți împreună, vă dorim!

Echipa „Clipe și Emoții”

Image

Oana & Andrei